Med sølv i hjertet og åpent sinn, ønsker vi deg velkommen inn


Åpningstider

Mandag - fredag.
07.00 - 16.30

Om barnehagen

Eierform;
Privat
Antall plasser;
76
Beliggenhet;
Vestsiden,
Myntgata 15

Veibeskrivelse

Barnehagens uteområde

Verdens Ende
Vi disponerer et stort variert uteområde på 4,5 mål som vi kaller Verdens Ende. Uteområdet vårt er lokalisert i Hjortsgate 6 som er i 5 minutters gangavstand fra barnehagen. På uteområdet vårt har vi et hus som vi har muligheter til å bruke til ulike innendørs aktiviteter, i tillegg til at der finnes toaletter og stellemuligheter.

På uteområdet vårt er det variert terreng, vi har ulike lekeapparater, flott akebakke, store flotte klatretrær, samt muligheter for grilling på bålpanne.

Smeltehytta
Vi har et lite uteområde rett utenfor barnehagens lokaler. På dette uteområdet som vi kaller Smeltehytta, er det bygget det vi kaller sovehus til de barna som har behov for å sove i løpet av dagen. Alle barna som sover disponerer et eget fast sovehus. Det er alltid voksne tilstede sammen med barna når de sover. Smeltehytta benytter vi også som samleplass når vi f.eks. skal ut på tur, eller om brannalarmen skulle gå og vi må evakuere ut av barnehagen. På Smeltehytta har vi noen enkle lekeapparater og en stor sandkasse som barna kan bruke i kortere tidsrom.